keskiviikko 18. lokakuuta 2017

16.10 - 17.10
Maanantai ja tiistai

Mustijoen melonretki Antin ja Joelin kanssa.

Ennakkovalmistelut ja "asiakasinformaatio" Antin toimesta oli hoidettu mallikkaasti. Oli myös viimehetken kuvia tulvivista koskista.

Reitti oli mielenkiintoinen. Märän syksyn, myöhäisen ajankohdan ja tulvien yhteisvaikutuksesta tuoksu oli paikka paikoin aika paha ja maisema hoitamaton. Ehdottomasti hienoin pätkä oli maanantain viimeinen Tuuliruusulta majoituspaikkaan. Pimeää, hiljaista ja rauhallista.

Ensikertalaisena päällimmäiseksi ajatukseksi jäi alituinen kanoottien vetäminen rantaan, yli nurmikoiden ja teiden ja takaisin rantaan. Asiakaskokemuksena sellainen, että viestisin sen markkinointimateriaaleissa selkeästi jo ennakkoon, ettei tule sellaisia pettymyksiä kuin mitä itse koin.  Tai järjestäisin tilaisuuden niin, että roudauspalvelut ostetaan alihankintana ja asiakkaat pääsevät nauttimaan melonnasta. Tai vaihtaisin paikkaa.

Aamulla ihmeteltiin punaista aurinkoa taivaanrannalla. Toivottavasti Joel sai paremman kuvan siitä kuin minä.

Kaiken kaikkiaan melonta tuotteena on aikamoista logistiikkabusinesta. Jos sellaisesta tykkää, niin mikäs siinä. Minä mielummin keskityn muuhun, vaikka mukavaahan tuokin on mukavassa seurassa. Tai jos joku maksaa siitä oikeasti paljon.

Päivien mietelause: "Ja Joelle sanoin hei."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti