torstai 19. lokakuuta 2017

19.10.
Torstai

Purettiin heti aamusta Nuuksion palautetta Keijon johdolla. Kovin oli taas laimeata keskustelua aiheesta. Porukkaakin oli yllättävän vähän paikalla.
Hetkittäin syttyi mukava kipinä jutustellessa. Tässä pieni esimerkki.
Keijo: Millaisia uusia luontoelämyksiä saitte kokea?
Sakke: Isot Haavat.
Sanni: Sydämessä?

Tai kun Keijo vastasi jonkun kysymykseen suunnistusryhmän jakautumisesta maastossa että... ja hetken päästä te huutelette että missä te ootta?

Näillä aiheilla se Keijo meitä kiusasi ja taisi vähän tuskastuakin, kun niin flekmaattisesti otettiin kantaa asioihin. Ehkä pitäisi avoimemmin kertoa mikä ottaa päähän ja mikä on hyvää. Tiedä häntä.

Lounaan jälkeen Keijo kertoi näytön vastaanottajan näkökulmasta mm. tuotekortin täyttämisestä ja suunnitelmien tekemisestä pohjautuen näyttöpalluroihin. Nyt oli taas porukka hipihiljaa. Tai kiinnostaa aihe. Toivottavasti se antoi meille tarmoa harjoitustöihimme ja paperihommien tekemiseen. Kokemuksesta näet tiedän, että ne kannattaa tehdä monta kertaa alusta alkaen itse. Joka kerralla siitä tulee helpompaa.

16.00 alkoi vielä Vauden tuote-esittely alakerrassa. Nyt täytyy kyllä todeta, että tuon oloiselta myyjältä en osta mitään, vaikka tuotteet olisivat kuinka hyviä tahansa. Jos myyjä ei ole innostunut asiastaan ja asiakkaidensa tarpeista, niin antaa olla. Ostan mieluummin kotimaista kierrätyksestä. Liekö ollut huono päivä tai jotain, mutta näin ei toimita ja sen vielä kuulee jälkeenpäin, todennäköisesti esimieheltään.

Päivän mietelause:
"Kun tällä tavalla teettä ne paperityöt, niin todennäköisyys sille, että kaikki mänöö hyvin, on mahottoman suuri."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti