perjantai 3. marraskuuta 2017

3.11.
Perjantai

Päivä GoExpo Winter- messuilla 12.00-16.30. Tarina kuin mielensäpahottajan päiväkirjasta. Onneksi olin mukavien ihmisten ympäröimänä.
Myönnän, että suhtaudun asioihin näin vanhemmiten aika skeptisesti, aika ajoin jopa kyynisesti. Mutta pakko on todeta, että ihan paskat messut.

Saimme kaksi "koulutehtävää" messupäivälle:
- talviretkeilyvarusteiden vertailu
- kestävän kehityksen huomioiminen messuosastoilla.

Hyvin alkoi messut. Ajattelin, että mahtuukohan kaikki otettavat kuvat puhelimen muistikortille, kun toinen osasto mihin törmäsimme oli kirpputori. #kesktäväkehitys.
Sittemmin huoli osoittautui turhaksi.
Ohessa koko päivän saldo kestävää kehitystä.

1. Kotimaiset puusukset, tosin kamalan leveät ja ahdistavan lyhyet. Kyllä mikä niin mieleni pahoittaisin, kun talvivaelluksella uppoasin joka lylyn lykkäyksellä puoli metriä hankeen. #missäluurasivatperinteisetmetsäsukset.

 2.  Merinovillakauppa. Kotimainen, järkevästi hinnoiteltu. Hyvä Suomi.
#ostinkypäräpipon.

3. Bio Care. Turussa tehty palautusjuoma. Miinuksena 50% raaka-aineesta Norjalaista kassilohta. Kyllä minä niin mieleni pahoitin. #reijaostitätäkinpurkillisen.

Talviretkeilyvarusteiden vertailusta ei tullut mitään kun niitä ei ollut. Kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun olisin mielelläni saanut oppia makuualustoista ja niiden talvikäyttäytymisestä.

Mutta kuten sanottu, onneksi mukavat messuseuralaiset pitivät spirittiä yllä neljä tuntia.
Ohessa Reijan taidonnäyte kiipeilyseinältä.
#mitentämäkinliittyymessuihin?

Päivän mietelause: " Seura pelasti messut."





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti